Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Проєкт «Діджитал-фізра» Фонду Ріната Ахметова потрапив у шорт-лист престижної міжнародної премії

01.10.2021

Спільний проєкт Фонду Ріната Ахметова, ФК «Шахтар» та Міністерства цифрової трансформації України «Діджитал-фізкультура» став фіналістом міжнародної премії Corporate Engagement Awards (Лондон, Великобританія) у номінаціях «Best sports and leisure programme» і «Best foundation».

– «Діджитал-фізра» з'явилася більше року тому, коли через пандемію коронавірусу десятки тисяч українських школярів були відправлені на домашнє навчання. Ми створили продукт, якого ще не було в країні, але якого так потребували діти, – захоплюючі дистанційні уроки фізичної культури. Аудиторія проєкту склала більш ніж 5 мільйонів людей. Фонд пишається, що ці вражаючі результати відзначені і професійним співтовариством. У липні «Діджитал-фізра» перемогла в двох номінаціях однієї з найпрестижніших галузевих премій IPRA Golden World Awards. Тепер вона – в шорт-листі іншої авторитетної нагороди, – розповів Володимир Капустін, представник Фонду.

Премія Corporate Engagement Awards вручається журналом Communicate magazine найбільш талановитим комунікаціям і командам, які працюють для того, щоб зробити світ кращим. Серед переможців минулих років – проєкти Vodafone, Adidas, Google, Pfizer, Uniliver, Coca-Cola Foundation, Saints Foundation, Deutsche Bank та інші відомі компанії.

Освітній проєкт «Діджитал-фізра» – частина проєкту Фонду Ріната Ахметова «Боротьба з COVID-19 в Україні», в рамках якого Рінат Ахметов виділив понад 450 мільйонів гривень на допомогу країні в боротьбі з пандемією.

Всі серії серіалу «Діджитал-физра» розміщені на сторінці Фонду Ріната Ахметова в Facebook і на YouTube-каналі, а також на національному онлайн-платформі з розвитку цифрового грамотності Дія.Ціфрова освіта https://osvita.diia.gov.ua/