Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Мініатюрний музей

14.03.2014

Протягом останніх 35 років американець Ханс Фекс (Hans Fex) збирав різні предмети давнини. В його колекціях можна знайти все! Починаючи від зуба тиранозавра, закінчуючи каменями з Берлінської стіни.

Не так давно американцю спала на думку незвичайна ідея: розділити експонати з колекцій на дрібні частини, щоб зробити компактний міні-музей. Результатом зусиль колекціонера став своєрідний кишеньковий набір скам'янілостей. Для запуску серійного виробництва продукту Ханс Фекс заснував краудфандінговий проект на сайті Kickstarter, що спеціалізується на колективному зборі коштів.

Наразі можна замовити три види Mini Museum, що відрізняються за розміром. В кожному з них під скляним корпусом представлено такі експонати: найстаріша матерія на планеті, вік якої становить 4 568 200 000 років; місячна і марсіанська породи; Челябінський метеорит; яйця і зуби динозаврів; кістки крил птеродактиля; застиглі в бурштині комахи; уламок цегли з фундаменту будинку Авраама Лінкольна; шматочки бинтів мумій єгипетських фараонів; шматочок Титаніка; пісок з місця вибуху першої в світі атомної бомби, а також багато іншого.