Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Музеї Амстердаму запускають спільні квитки

13.06.2014

Державний музей Rijksmuseum, Музей Stedelijk, Музей ван Гога, Концертний зал The Royal Concertgebouw та Королівський оркестр Royal Concertgebouw Orchestra започаткували спільні квитки Museumplein. Вони дають право пріоритетного відвідування трьох музеїв на Музейній площі Амстердаму, а також на безкоштовний візит на будь-який захід у Концертному залі Концертгебау (у тому числі й концерти Королівського оркестру Концертгебау).

Відтепер такі квитки можна придбати у п'ятизіркових готелях Амстердаму за € 90. За задумом організаторів, переваги такої пропозиції оцінять люди, які приїхали до столиці Нідерландів на дуже обмежений термін. 

Королівський зал Концертгебау, Королівський оркестр і три амстердамських музеї щороку притягують мільйони відвідувачів. Усі вони розташовані на Музейній площі на відстані не більше 100 м один від одного. Об'єднавшись, ці п'ять всесвітньо відомих організацій мають намір сприяти розвитку міста як центру музейного та культурного життя.

Музейні квитки вже можна придбати в Hotel De L'Europe, Conservatorium Hotel, The Dylan Amsterdam. Пропозиція дійсна до кінця 2014 року.