Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Ліки дітям»: видавання в Артемівську триває

03.02.2016

Незважаючи на закриття КПВВ «Зайцеве», ліки для важкохворих дітей на Донбасі від Штабу Ріната Ахметова і далі видають в аптеках мирних Артемівська, Маріуполя і Краматорська Донецької області. Також можливим є видавання ліків у Краматорську та Маріуполі, якщо раніше заявка надходила на артемівську аптеку. Для зміни місця видавання необхідно зателефонувати на гарячу лінію Штабу +0800 509001.

«Ми продовжуємо приймати заявки і видавати препарати за програмою «Ліки дітям» та в Артемівську зокрема. Незважаючи на закриття пункту пропуску «Зайцеве», видавання триває, оскільки в Артемівську зручно отримувати ліки для дітей-переселенців. Сім’ям із непідконтрольної території тепер складніше виїхати. Але вони можуть залишити заявку на гарячу лінію Штабу й отримати ліки у Краматорську або Маріуполі, куди їм буде зручніше дістатися», – коментує ситуацію Ірина Темерко, керівник напряму «Адресна допомога» Штабу.

У межах програми «Ліки дітям» триває видавання протисудомних, протиастматичних препаратів та тест-смужок тяжкохворих дітям до 18 років, які проживають на непідконтрольній території, а також дітям-переселенцям на мирній території Донбасу.

Заявки приймають за телефоном гарячої лінії Штабу 0800 509 001. Подробиці про те, хто і як може отримати медикаменти, – тут.