Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Лекція «Мікросвіт панцирних кліщів: життя, про існування якого мало хто здогадується»

11.03.2015

19 березня 2015 р. Наукове горище Державного природознавчого музею запрошує на лекцію аспіранта Габріела Гуштана (ДПМ НАНУ) «Мікросвіт панцирних кліщів: життя, про існування якого мало хто здогадується».

Про що починаєш думати, коли говорять про кліщів? Дехто скаже – паразити, інші – шкідники. Та мало хто здогадується, що ці твердження стосуються далеко не усіх кліщів, а тільки окремих їх груп. Існує на Землі велика група живих істот, що є невід'ємною складовою природних екосистем і відіграє надзвичайно корисну роль у їх функціонуванні. Панцирні кліщі – мікроскопічні ґрунтові організми, що виконують «титанічну» роботу – не дають Землі потонути у органічному «смітті».

Подія відбувається в рамках циклу лекцій «Плекаймо обдарованість» та за підтримки проекту «Динамічний музей» Фонду Ріната Ахметова.

Лекція відбудеться в Державному природознавчому музеї за адресою м. Львів, вул. Театральна, 18. Початок о 15:00. Вхід вільний.

Додаткову інформацію журналісти можуть отримати у Христини Дяків за тел. (032)2356917, E-mail: [email protected]; про участь музею у проекті «Динамічний музей» в керівника проекту Наталії Дзюбенко за тел. (032)2721642, [email protected].

Website: http://www.smnh.org/.

Facebook:  www.facebook.com/LvivMuseum