Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Книга, яку неможливо читати без сліз

08.11.2018

Фонд Ріната Ахметова продовжує знайомити широку аудиторію з фотокнигою «Донбас і Мирні». Унікальне видання вже було презентоване в Україні та за кордоном, представлене в дипломатичних колах. Також своєю думкою про нього поділилися відомі українці.

Заслужений тренер України Михайло Зав’ялов:

«Дуже правильно, що в такий час видають книги про Донбас, про дітей. Дай Боже, щоби все закінчилося, і діти з Донбасу знову почали прославляти Україну в спорті».

Практичний психолог і письменник Тетяна Русина:

«Цю книгу неможливо читати без сліз. Такі книги дуже важливі для того, щоб звертати увагу людей на людяність, на загальнолюдські цінності. Ми живемо в такий період, коли зникає духовність, люди віддаляються одне від одного».

Український автор віршів і музики Ірина Карпинос:

«Такі книги необхідні. Основна трагедія того, що зараз відбувається, – у стражданнях мирного населення, яке незрозуміло за що потрапило в цю війну. Нічого страшнішого бути не може».

«Донбас і Мирні» – це 11 історій мирних жителів Краматорська, Бахмута, Авдіївки, Красногорівки, Пісків та інших населених пунктів, що опинилися в епіцентрі війни на Донбасі. Її герої – важко поранені діти, які бачили на власні очі вибухи снарядів і загибель близьких людей. Старенькі, які втратили рідних і залишилися жити в напівзруйнованих будинках. Школярі та вчителі, які проводять заняття в умовах бойових дій.

Ознайомитися з фотокнигою «Донбас і Мирні» можна за посиланням