Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Канадський музей природи запрошує на нічні вечірки Nature Nocturne

25.02.2014

Канадський музей природи – один з найбільших і найстаріших виставкових залів країни. Аби залучити ще більше відвідувачів, музей торік запровадив розважальну програму під назвою Nature Nocturne. Раз на місяць тут проводяться яскраві творчі вечірки – з діджейською музикою, кафе і баром, тематичними майстер-класами та інсталяціями. Гості музею мають можливість поглянути на звичні експозиції абсолютно по-новому.

- З моменту запуску вечірки Nature Nocturne відвідало понад 7500 людей, – говорить Синтія Ібург, яка координує музейні програми для дорослих. – Наші теми варіювалися від Арктики до Зоряних воєн. І мали величезний позитивний відгук від спільноти Оттави. А де ще в світі ви можете веселитися поряд з динозавром або блакитним китом?

Вечірки Nature Nocturne розраховані на дорослих і проводяться з 20:00 до опівночі. Гостям заходів, найближчі з яких відбудуться 28 лютого і 28 березня 2014 року, запропонують ознайомитися з концептуальними фотографіями природи в рамках спеціальної виставки. Основну експозицію музею також можна буде оглянути. Вона в буквальному сенсі постане перед відвідувачами в новому світлі – завдяки використанню стереоскопічного відео та спеціального підсвічування.

До речі, музей запровадив можливість безкоштовного підключення до інтернету на кожній вечірці. А всі фото з хештегом #NatureNocturne, що потрапляють у соціальні мережі, одразу проектуються на великій стіні в атріумі музею.

Вартість вхідного квитка становить 22 канадських долари (близько 200 грн).