Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

IV Одеська бієнале пропонує наважитися на маніфест

06.02.2014

Музей сучасного мистецтва Одеси оголосив про початок підготовки до IV Одеського Бієнале Сучасного Мистецтва. Презентація проекту відбудеться з 26 серпня по 2 жовтня 2014 року на виставкових майданчиках одеських музеїв і галерей. Програмою проекту передбачається проведення конференцій, круглих столів, панельних дискусій, освітніх програм.

Співкуратори Мирослав Кульчицький і Михайло Рашковецький запрошують художників, кураторів та арт-критиків взяти участь у проекті Manifesto – темі IV бієнале:  

«Ми пропонуємо учасникам наважитися на художні маніфести. Пріоритетними для кураторського відбору стануть роботи, в яких декларуються основні принципи можливого парадигмального (на думку автора) художнього напряму сучасності. Роботи можуть бути виконані у будь-яких медіа, але в супроводі вербалізованого викладення цих принципів у формі маніфесту. Використання маніфестних текстів чи їхніх фрагментів безпосередньо в роботах не виключається».
Заявка повинна містити:
•    Текстовий документ із CV і контактами: e-mail, телефон, веб-сайт (якщо є);
•    Текстовий документ з маніфестом і описом надісланих робіт чи проекту (не більше 8 тис. знаків);
•    Фотографії робіт (чи ескізів робіт) у форматі .jpg, вказавши назву, розмір, техніку і рік створення (для готових робіт) у назві файлу;
•   Якщо необхідно представити відео (відеодокументацію), скористайтеся відеохостингом та надсилайте лінки на матеріал чи плей-лист.

Відповіді щодо надісланих заявок будуть надані до 1 липня 2014 року.
Пропозиції щодо участі у проекті приймаються до 1 червня 2014 року за адресою [email protected] (обов’язково вказується тема Manifesto).