Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Європейська ніч музеїв у Державному природознавчому музеї Львова

16.05.2013

18 травня 2013 року ми запрошуємо львів’ян і гостей міста помандрувати у минуле крізь віки в рамках Міжнародного дня музеїв та Європейської ночі музеїв. Ви побачите історію музею у фотографіях, безкоштовно відвідаєте експозицію «Мандрівка в минуле» і відчуєте себе первісною людиною, відтворюючи зображення мамонта. Музей буде відкритим для відвідин з 11:00 до 23:00 за адресою вул. Театральна, 18.

У цей день кожен зможе відправитись у минуле крізь роки і тисячоліття. На виставці світлин ви прослідкуєте історію музею від перших днів відкриття у 1870 році і до сьогодні, побачите фотографії людей, які присвятили своє життя і віддали маєтки на втілення мрії – створення музею. На експозиції «Мандрівка в минуле» опинитеся поряд з природознавцями початку XX століття при розкопках найцінніших знахідок музею. А також, побачивши побут первісних людей, зможете і себе відчути тогочасними «художниками», створюючи зображення мамонта за допомогою природних матеріалів. Подія відбувається в рамках Міжнародного дня музеїв, Європейської ночі музеїв та проекту «Динамічний музей» фонду Ріната Ахметова «Розвиток України». Інформаційний партнер – Львівська міська рада.

Програма:

11:00 – 23:00 - виставка світлин “Історія музею під збільшуваним склом”;

11:00 – 23:00 - виставка «Мандрівка в минуле» (присвячена найціннішим експонатам музею: знахідкам мамонта та волохатого носорога у с. Старуня у 1907 році. За бажанням – безкоштовна екскурсія);

11:00 – 23:00 - мистецька акція «Старунський мамонт» (створення відвідувачами зображення мамонта з природних матеріалів)

Джерело - http://museum.lviv.net