Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Зробити цей світ кращим

27.11.2019

 

Набути впевненості в собі та вибрати заняття до душі. Цим серйозним темам було присвячено мотиваційну зустріч, яку Фонд Ріната Ахметова провів в Олексієво-Дружківській санаторній школі-інтернаті № 13.

У рамках проекту «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила» в гості до дітей приїхав актор Олег Маслюк. За його словами, вибір професії – одне з найважливіших рішень у житті.

«Уявіть, якщо весь цей час треба змушувати себе робити те, що тобі не цікаво. І зовсім інша річ, коли ти розчиняєшся в роботі, коли вона тебе захоплює або ти робиш її з задоволенням. При цьому не має значення, ким ти працюєш. Робота, яка дійсно тобі підходить – це запорука того, що ти кожен день зможеш робити світ кращим. Тому що коли робиш те, що дійсно тобі цікаво і що тобі до душі, намагаєшся робити це досконало», – сказав Олег Маслюк.

Однією з учасниць зустрічі стала 15-річна Дарина Мартинова.

«Зустріч допомогла мені набути впевненості в тому, що я зробила правильний вибір. Я мрію стати вихователем у дитячому садочку. Дуже люблю дітей, і мені подобається проводити час із ними. Але мене лякало, що це дуже відповідальна робота. Адже кожен вихователь відповідає за десятки малюків. Проте впевнена, що в мене все вийде», – розповіла Дар’я.

За словами дівчинки, вона вже вибрала виш, куди планує вступати, – Слов’янський педагогічний університет.

Проект «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила» Фонду Ріната Ахметова працює для того, щоб змінювати життя дітей на краще, допомогти здійснитися їхній мрії. Для цього в ньому беруть участь амбасадори Фонду – посланці доброї волі Ріната Ахметова. Це зірки телеканалу «Україна», які проводять мотиваційні зустрічі з дітьми з інтернатних установ. Раніше до числа посланців доброї волі Ріната Ахметова увійшли зірки екрана: Олег Панюта, Андрій Дебрін, Ігор Пупков, Олексій Суханов, Максим Сікора та Марина Кухар. Цьогоріч до їхньої команди приєдналися артисти Олег Маслюк та Андрій Бурим.

З грудня 2018 року 8 амбасадорів Фонду Ріната Ахметова провели 30 мотиваційних зустрічей у 9 інтернатних установах Донецької області, на яких побували понад 800 дітей.