Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Що турбує підлітків сьогодні: 13-річний Арсен шукає відповіді у професіоналів у проєкті Фонду Ріната Ахметова

13.08.2024

Куди діваються кишенькові гроші, які дають батьки? Як зрозуміти, чи твої друзі — дійсно друзі? Як діяти під час повітряної тривоги, якщо поруч немає дорослих? Фонд Ріната Ахметова запустив серію мотиваційних сюжетів із практичною інформацією для підлітків.

Ведучий роликів — 13-річний Арсен, переможець зимового «Блогер Кемпу» проєкту «Рінат Ахметов — Дітям. Мирний відпочинок дітям України», у рамках якого Фонд забезпечує відпочинок та оздоровлення дітям, які постраждали від війни.

Дивіться відео за участі Арсена на YouTube-каналі Фонду https://bit.ly/4dojOqu

Арсен, як і будь-який підліток, щодня стикається з різними цікавими, важливими та несподіваними питаннями. Відповіді на деякі у нього вже є, і тепер хлопець, разом зі своїми наставниками й фахівцями, ділиться інформацією з однолітками.

Особисту історію Арсена Полякова, який втратив батька на війні, ви знайдете у Музеї «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова https://bit.ly/494rjjX

У змінах «Блогер Кемпу» беруть участь діти з найнезахищеніших категорій: це сироти та напівсироти, діти під опікою; діти, яких було незаконно вивезено до росії та вдалося повернути до України; діти, які втратили батьків під час війни; дітлахи, які мають психологічні травми та потребують соціалізації тощо.

Майже 5 тисяч дітей, які постраждали від війни, отримали відпочинок, оздоровлення та психологічну допомогу у дитячому таборі на Закарпатті у рамках проєкту «Рінат Ахметов — Дітям. Мирний відпочинок дітям України».

Музей «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова зібрав вже понад 110 тисяч історій мирних мешканців України про війну від першої особи. Розкажіть свою на порталі Музею https://civilvoicesmuseum.org/ або на безкоштовній гарячій лінії 0 (800) 509 001.