Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Зробити серйозний крок у житті

15.11.2019

 

Фонд Ріната Ахметова в рамках проекту «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила» провів мотиваційну зустріч у Центрі опіки Маріуполя. Головною темою розмови з майбутніми випускниками стало обрання професії.

Однією з учасниць заходу стала 14-річна Наталія Коваленко.

«Зустріч була дуже пізнавальною. Сподобалося, що амбасадор Андрій Бурим і психолог Фонду говорили з нами на рівних, як із дорослими. Завдяки їм я зрозуміла, наскільки серйозним кроком є вибір професії та усвідомлення того, чим хочеться займатися в житті. Дякую Рінату Ахметову, що дарує нам такі події», – сказала Наталія.

Дівчинка зізналася, що зустріч допомогла їй визначитися з вибором спеціальності. Наталя хоче стати медсестрою, мріє допомагати людям.

Проект «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила» Фонду Ріната Ахметова працює для того, щоб змінювати життя дітей на краще, допомогти здійснитися їхній мрії. Для цього в ньому беруть участь амбасадори Фонду – посланці доброї волі Ріната Ахметова. Це зірки телеканалу «Україна», які проводять мотиваційні зустрічі з дітьми з інтернатних установ. З грудня 2018 року 8 амбасадорів Фонду Ріната Ахметова провели 30 мотиваційних зустрічей у 9 інтернатних установах Донецької області, на яких побували понад 800 дітей.