Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Старт зйомок нового серіалу хайпових професій!!! Хто став героями та ведучими освітнього серіалу з профорієнтації проекту «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила»

17.11.2020

Завдяки карантину проєкт «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила» набуває нових якостей. Якщо у лютому 2020 року це були мотиваційні офлайн зустрічі амбасадорів, психологів і тренерів з дітьми з інтернатних закладів. Діти вчилися чути самих себе, обирати нову професію та писати перше власне резюме. З переходом на тотальний онлайн-формат ці зустрічі трансформувалися в онлайн формат. Вже у грудні 2020 року на онлайн-платформах Фонду Ріната Ахметова, транслюватимуть перші, пілотні ролики з профорієнтації.

Головні ведучі - амбасадор Фонду, актор Андрій Дебрін та семикласниця Юнона Загнітко завітають у гості до представників професій, які зараз дуже популярні (хайпові) для підлітків, з метою просто і доступно розповісти про цікавинки професій від справжніх професіоналів.

Представники професій теж хайпові та затребувані і не тільки в Україні! Кожен вже має свою студію або школу, фішку, велику кількість фоловерів (підписників) у Інстаграм та YouTube. А головне - кожен з героїв вміє гарно розповідати і надихати інших займатися саме тією професією, яка принесла йому успіх та визнання.

Фітнес-тренер Ярослав Сойников навчить Юнону та Андрія займатися на ультрамодному тренажері - TRX петлях. TRX був придуманий Ренді Хетриком – американським морським піхотинцем, який шукав спосіб для підтримки своєї фізичної форми при відсутності тренажерного зала. TRX – це своєрідна заміна тренажерів у фітнес залі в одному універсальному пристрої. Тренування за допомогою TRX Suspension Training – це тренування з використанням своєї ваги. Завдяки унікальному методу занять на петлях TRX, можна не тільки вдосконалити свою фізичну форму, а також зробити відкриття стосовно можливостей свого тіла. До речі Ярослав - єдиний тренер в Україні, що має право вчити TRX методу.

Співачка “Голосу країни” та інста-блогерка Маша Краш (Марія Кондратенко) покаже, як зняти хайпове відео для Інстаграму та збільшити кількість фоловерів.

Барбер та перукар-стиліст Олександр Укрей покаже, як зачіска може підкреслити унікальність особистості.

Фотограф-стиліст Кирил Савченко продемонструє, як обрати саме свій стиль та зробити професійне фото-портфоліо.

Журналістка NV Олександра Горчинська розкаже, як знайти хайпову тему, яку в інтернеті прочтуть усі, і як написати її, щоб читачі залишилися задоволеними.

Відеоблогерка та співачка группы Open Kids Ангеліна Романовська доведе, чому не завжди треба бути відмінником у навчанні, щоб знайти професію своєї мрії і стати успішним.

Тренер з відео-монтажу Kiev Academy of Arts Юрій Рєзніченко поділиться секретом, як професійно змонтувати власне відео.

“Після зйомок я зрозуміла, що мої вподобання щодо майбутньої професії трохи змінилися, - каже Юнона Загнітко. - Якщо раніше я хотіла стати шеф-кухарем, то тепер мене дуже зацікавила професія стиліста”.

“Я взагалі вражений тим, скільки нового та цікавого дізнався, - додає амбасадор Фонду, актор Андрій Дебрін. - Вважаю, підліткам “зайде” цей формат, і допоможе їм не тільки обрати щось для себе, а взагалі відкриє нові орієнтири, які допоможуть їм у подальшому житті”.

“Маємо надію, що цей освітній серіал допоможе школярам більше дізнатися про цікаві та популярні професії серед підлітків, - коментує керівник проекту «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила» Оксана Іщук. - А також відкриє таємницю, яким чином можна безкоштовно опанувати навички професії і пройти стажування у крутих майстрів. Адже навчатися потрібно в найкращих!”

Коли саме і де можна побачити новий серіал - читайте у наступних публікаціях на нашому порталі.