Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила»: зустрічі, які змінюють життя підлітків

10.03.2020

Професія з ароматом бадьорості – так можна сказати про барісту. За проєктом «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила» з цим модним і затребуваним заняттям познайомилися вихованці Слов'янської школи-інтернату №23. На мотиваційній зустрічі вони не лише дізналися про секрети приготування улюбленого напою мільйонів, але й самі спробували себе в якості барісти.

«Я б хотіла пов'язати своє життя з цією професією, вона дуже цікава», – поділилася своїми враженнями вихованка інтернату Віка В'язикова.

Майстерність дівчинки гідно оцінила амбасадор Фонду, телеведуча Марина Кухар. Як виявилося, кава – улюблений напій зірки екрану.

«Дуже смачно! Прямо як у професійної барісти. Ви всі просто фантастичні, і я рада сьогодні бути серед вас. Бачу, що отримані на зустрічі навички знадобляться вам у дорослому житті», – розповіла Марина Кухар.

Самі ж вихованці Слов'янської школи-інтернату кажуть, що мотиваційні зустрічі, які проводить Фонд Ріната Ахметова, допомагають повірити у власні сили і зрозуміти: всі цілі досяжні.

«Я дуже радий, що приїжджають такі люди – амбасадори Фонду – і допомагають дітям вибрати свою майбутню професію», – пояснив Станіслав Іванчиков.

«Ці зустрічі допомогли придивитися до того, чого я хочу. Зрозуміла, що хочу стати фітнес-тренером. Мені це цікаво, і я рухаюся до своєї мети», – додала ще одна учасниця зустрічі Емма Шіканян.

Проєкт «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила» – це серія мотиваційних зустрічей відомих і успішних людей з вихованцями інтернатів. Амбасадори Фонду – зірки телеканалу «Україна», а також відомі письменники й артисти – власним прикладом показують дітям, позбавленим батьківського тепла, і дітям з особливими потребами, що досягти визначеної мети – реально. З грудня 2018 року 9 амбасадорів Фонду Ріната Ахметова провели 34 мотиваційні зустрічі, на яких побували понад 800 дітей.