Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Перші 120 сімей Новогродівки отримали безоплатно вугілля від Штабу Ахметова

10.11.2016

Почалася робота Гуманітарного штабу Ріната Ахметова з відвантаження палива жителям Новогродівки. Станом на 10 листопада, понад 120 сімей міста вже безоплатно отримали вугілля для опалення своїх будинків у зимовий період.

«За рішенням Ріната Ахметова Штаб надає адресну допомогу жителям Новогродівки, які опинилися в скрутному становищі. Допомогу планували виділити для 380 сімей колишніх працівників шахт, прізвища яких були вказані у зверненні. А також для 100 найбільш нужденних категорій жителів міста – багатодітних сімей, сімей, які виховують інвалідів, батьків-одинаків. Нам було надано список шахтарів-пенсіонерів станом на 2014 рік. Деякі одержувачі допомоги відтоді виїхали з міста, померли або з ними неможливо зв’язатися. На цей момент у списку 370 сімей», – розповів Андрій Хворостянко, менеджер програм і проектів Гуманітарного штабу.

Кожна сім’я отримає по 2,95 тонни вугілля на зиму. Протягом місяця паливо доставлять додому всім адресатам. Обсяг гуманітарної допомоги від Штабу складе понад 1 тисячу тонн вугілля.