Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Оголошено переможців конкурсу серед підписників телеграм-каналу «Твоя суперсила» Фонду Ріната Ахметова

13.07.2023

Завершено конкурс історій, який проводив Фонд Ріната Ахметова з нагоди річниці освітньо-розважального телеграм-каналу «Твоя суперсила». Роботи виконувалися у форматі есе.

Учасники ділилися розповідями про те, які зміни у їхні життя принесла війна та як улюблений телеграм-канал «Твоя суперсила» надавав їм підтримку, допомагаючи віднайти сили, мотивацію та натхнення повернутися до звичного життя, відшукати ресурси для навчання та нових досягнень.

Одна з переможниць, 13-річна Анна Кононенко з Харківщини, отримала путівку до літнього табору на Закарпатті в рамках благодійного проєкту «Рінат Ахметов-Дітям. Мирний відпочинок дітям України».

До війни дівчинка вчилася у школі мистецтв, грала на музичному інструменті. Росіяни знищили її фортепіано разом із домівкою. Аня жила під обстрілами, ночувала у підвалі, втішаючись тим, що поруч сім'я і улюблена іграшка... Тепер дівчинка зможе відновити психічний стан, оздоровитися та відпочити у рамках проєкту Фонду.

Усього в конкурсі — дев’ять переможців. Авторам найкращих робіт вже надійшли повідомлення від команди Фонду. Усі вони отримають цінні та корисні призи.

Роботи учасників стануть частиною Музею «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/ який з 2014 року збирає історії мешканців України про пережите під час війни.

Дякуємо всім учасникам і вітаємо переможців! Запрошуйте друзів до каналу «Твоя суперсила» https://t.me/itsyoursuperpower — попереду багато цікавого!