Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

NEW!!! 24 нові та оновлені світлини дітей Луганської області щойно завантажені на наш портал!

02.08.2021

Програма “Рінат Ахметов - Дітям. Сирітству - ні!” завантажила 16 нових та 8 оновлених світлини дітей-сиріт та дітей, позбавлених опіки та піклування, з Луганської області на портал Sirotstvy.net.

До уваги користувачів - зверніть увагу на статус дітей - це форма, за якою їх можна влаштувати у родину. Якщо стоїть тільки “усиновлення”, то це означає, що дитина вже перебуває у тимчасових формах влаштування (ДБСТ або прийомній сім’ї) та може бути виключно усиновленою.

Переглянути світлини можна за посиланням:

Анкети дітей Луганської області

Але нагадуємо, що відвідати їх можуть виключно кандидати в усиновителі після оформлення дозволу служби у справах дітей.

Як усиновити дитину. Алгоритм дій

Головні моменти: - усиновити дітей, які мають братів та сестер, можна лише разом. - усиновити дитину можна з будь-якої області України, - у прийомну родину можна взяти дитину лише з області, де живуть прийомні батьки.

Детальну інформацію щодо влаштування дітей можна отримати у фахівців служби у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації за телефонами:

(06452) 42420, (06452) 42433

Сподіваємося, що серед діток, анкети яких вже завантажені на наш портал, знайдеться саме та дитина, яку ви давно чекаєте! Адже головна місія проекту “Рінат Ахметов - Дітям. Сирітству -ні!” - кожна дитина має право жити в сім’ї, де її люблять!

Світлини дітей надані Луганською службою у справах дітей та звірені з даними порталу Мінсоцполітики.