Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На Донбас прибула 304-а автоколона Гуманітарного штабу Ріната Ахметова

07.08.2017

Сьогодні, 7 серпня, до Маріуполя прибула 304-а автоколона Гуманітарного штабу Ріната Ахметова з продуктами для мирних жителів «сірої зони» та населених пунктів на лінії розмежування.

Ще до світанку автоколона з 11 довгомірів покинула розподільний центр Штабу Ріната Ахметова в Дніпрі. Провівши понад 9 годин у дорозі, фури привезли приблизно 220 тонн гуманітарної допомоги, з якої волонтери сформують понад 28 тисяч продуктових наборів. Весь вантаж має необхідні супровідні документи, що підтверджують склад і якість продукції.

«Фури розвантажуються в маріупольському логістичному центрі, де волонтери формують продуктові набори. Сьогоднішня автоколона Гуманітарного штабу Ріната Ахметова привезла понад 28 тисяч наборів виживання. Їх доставлять на стаціонарні пункти видавання. «Мобільні» волонтери доставлять цю допомогу жителям «сірої зони», – розповів Михайло Катеринчак, керівник програми «Допомога населенню» Гуманітарного штабу.

Станом на 7 серпня 2017 року, Гуманітарний штаб Ріната Ахметова видав понад 11 млн 833 тис. дорослих і дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.