Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Музей «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова представляє новий подкаст із директором Музею Варшавського повстання

22.11.2022

Музей «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова представляє новий подкаст, до якого увійшло ексклюзивне інтерв'ю Яна Олдаковського, директора Музею Варшавського повстання. 

У подкасті пан Олдаковський назвав геноцидом злочини російської армії проти мирних українців та пояснив, чому саме так вважає. Також експерт розповів про те, чому Польща підтримує Україну з перших днів повномасштабного вторгнення, та наголосив на важливості збирання історій мирних людей, які стали жертвами або свідками війни.

Музей проводить серію інтерв’ю з відомими істориками, мислителями, митцями, експертами у сфері збереження національної пам’яті та ділиться ними у форматі подкасту «Голоси Мирних».

Слухайте новий подкаст за посиланням bit.ly/3XldV5z

Музей «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова — це найбільший у світі архів історій мирних людей, які постраждали від війни Росії проти України. Наразі архів Музею налічує вже понад 50 000 справжніх та відвертих історій з перших вуст. 

Кожна історія важлива. Розкажіть свою! Поділитися історією можна так:

— напишіть вашу історію на власній Facebook-сторінці з хештегами #Голоси_Мирних #розкажіть_свою_історію та запросіть друзів долучитися;
— скористайтеся чат-ботом t.me/civilvoicesmuseum_bot у Telegram;
— відвідайте портал Музею https://civilvoicesmuseum.org/ та натисніть «Розповісти історію» праворуч зверху;
— зателефонуйте на безкоштовну гарячу лінію 0 (800) 509 001