Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«У незнайомому місці підтримка дуже потрібна»: переселенці із Селидового у Кам‘янському отримують проднабори від Фонду Ріната Ахметова

11.09.2024

Лінія вогню наблизилася до Селидівської громади і жителі залишають небезпечну територію. Фонд Ріната Ахметова передав тисячу продуктових наборів для людей, які евакуювалися до Кам‘янського на Дніпропетровщині. Видачі розгорнулися у гуманітарному хабі «СЕЛИДОВЕ. UA», що віднедавна працює у місті.

«Допомога потрібна і тим, хто перебуває на прифронтових територіях, і тим хто виїхав. Люди опиняються у незнайомому місці і підтримувати їх необхідно», — говорить працівниця Центру ВПО «СЕЛИДОВЕ. UA» Наталя Анохіна.

«Ця допомога дуже вагома, дякуємо Фонду і всім людям, які організовують її. Ми дуже хочемо повернутися додому і сподіваємося на це», — говорить переселенка із Селидового Валентина Костянтинівна.

Кожний продуктовий набір містить макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупу, соняшникову олію, консервовану квасолю, тушковане м‘ясо, паштет, печиво.

З 2014 року Фонд передав для жителів України 13 млн продуктових наборів. Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

За консультацією щодо умов отримання допомоги звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію Фонду 0 (800) 509 001, або пишіть в месенджер Фонду http://m.me/AkhmetovFDU