Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Машини неймовірні!»: Медики Рубіжного про сучасну швидку від Ріната Ахметова

04.09.2019

– У нас шість років не оновлювався автопарк. Потреба в нових автомобілях, звичайно, вкрай висока. Дуже приємно бути сьогодні тут і отримати ключі від нової машини. Я дивлюся на оснащення цих швидких і тільки одне хочу сказати: машини неймовірні!

Так коментує отримання ключів від нового спецавтомобіля типу В Peugeot Boxer головний лікар станції швидкої допомоги в місті Рубіжне Луганської області Микола Сухаревський. Вручення відбулося в рамках другого етапу проекту «200 швидких для України», що реалізується за особистим рішенням Ріната Ахметова й повністю фінансується з його коштів.

За два етапи обласні лікарні, станції швидкої допомоги та амбулаторії сільських громад у 24 регіонах України отримали 57 автомобілів.

До кінця року проект «200 швидких для України» буде реалізований повністю. Вперше за 28 років незалежності країни Рінат Ахметов - єдиний благодійник, який передав медикам таку кількість суперсучасних машин швидкої допомоги. Серед 143 автомобілів, які наразі готуються до передачі лікарям, є не лише Peugeot і Citroen, а й Toyota Land Cruiser 150, призначені для найбільш важкодоступних населених пунктів.