Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Історія досягнення цілей Римми Багнюк «Твоя Суперсила»

16.07.2019

Риммі 16 років, вона родом із Тореза. З близьких є тільки мама та два старші брати. Під час першого етапу проекту «Твоя суперсила» в грудні 2018-го дівчина розповіла, що мріє стати вчителем фізкультури. Світ професійного спорту вона відкрила для себе порівняно нещодавно, але вже встигла досягти серйозних результатів.

«Я займаюся паверліфтингом. Два роки тому проходили обласні змагання серед людей із порушенням зору. Учням нашої школи запропонували поїхати та спробувати. Я ризикнула й посіла перше місце. Після цього запропонували виступати на чемпіонаті України, де я виконала юнацький норматив кандидата в майстри спорту. Цьогоріч я стала вже майстром спорту та кандидатом до збірної країни», – розповіла Римма Багнюк.

Серед її досягнень – чотири золоті медалі на чемпіонатах України, на змаганнях у Донецькій області ще два золота. Головні цінності для Римми – життя та сім’я. «Я б хотіла подякувати Рінату Ахметову за подарунок. Буду не тільки займатися, а й вчити дітей», – сказала спортсменка.

#ФондРинатаАхметова #ТвояСуперСила