Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гуманітарна допомога для мирних жителів Амвросіївки: де й коли отримувати?

07.06.2016

Мобільна бригада волонтерів Штабу Ріната Ахметова в режимі напівстаціонарного пункту почала видавати продуктові набори у місті Амвросіївка Донецької області. У перші два дні роботи, 6–7 червня, допомогу отримали 397 осіб, ще 1250 жителів отримали талони на наступні чотири дні видавання.

«Наші волонтери будуть працювати в Амвросіївці упровдож 5 тижнів у режимі напівстаціонарного пункту. У місті є велика потреба в допомозі в найбільш соціально незахищених категорій. Перші 2 тижні ми будемо видавати набори тільки пенсіонерам. Щоб не накопичувалася черга, і літнім людям було комфортно, заздалегідь їм видають талончики на певний день. Коли всі пенсіонери отримають допомогу, почнуть видавати для всіх інших категорій», – прокоментував Андрій Санін, керівник донецького логістичного центру Штабу на «Донбас Арені».

Хто може отримати гуманітарну допомогу в Амвросіївці?

Продуктові набори можуть отримати найбільш соціально незахищені категорії мирного місцевого населення. Зі списком категорій можна ознайомитися за посиланням.

Графік видавання допомоги:

  • з вівторка до четверга включно
  • з 10:30 до 14:30
  • за адресою: пл. Леніна (Центр культури та дозвілля «Вікторія»)

Докладну інформацію про видавання допомоги Штабу Ріната Ахметова в Амвросіївці також можна дізнатися на гарячій лінії Штабу 0800 509 001.