Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допомога для жителів сіл Донецької області: куди приїдуть волонтери в червні?

06.06.2016

Понад 1,5 тисячі мирних жителів глибинки Донецької області в перші дні червня отримали гуманітарну допомогу від мобільних бригад Штабу Ріната Ахметова. Волонтери побували в селах «сірої зони», віддалених районах на непідконтрольній території, а також у місті Краматорськ, де проживає багато переселенців.

«Сьогодні наша мобільна бригада видає набори на самій лінії зіткнення, у Новотроїцькому. За інформацією наших волонтерів, зранку на місці видавання велика черга місцевих жителів. Переважно, це люди похилого віку й багатодітні сім’ї. До кінця місяця ми плануємо ще 11 виїздів у населені пункти «сірої зони», серед яких Піски, Майорськ, Опитне, Нетайлове, Зайцеве. Всього до кінця червня плануємо доставити продуктові набори понад 10 тисячам осіб», – прокоментувала Наталія Баришпольська, керівник напряму «Гуманітарна допомога» Штабу.

Графіки виїздів мобільних бригад до кінця червня, а також перелік найбільш соціально незахищених категорій, для яких буде доставлена допомога, можна знайти на сайті Гуманітарного штабу за посиланням. Також докладну інформацію про видавання допомоги можна дізнатися на гарячій лінії Штабу 0800 509 001.