Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Як отримати допомогу в Охтирці: Фонд Ріната Ахметова відправить до міста 3600 продуктових наборів

30.09.2022

Охтирка на Сумщині була одним із перших населених пунктів України, яке цьогоріч жорстоко атакував ворог. За свої сміливість та спротив Охтирка отримала звання «Місто-герой України». Велика кількість мешканців та переселенців там потребує допомоги й сьогодні, тож Фонд Ріната Ахметова системно доставляє до міста гуманітарні вантажі.

Фонд відправить до Охтирки нову партію гуманітарної допомоги — дві великі вантажівки із 3600 продуктових наборів. Їх зможуть отримати: 

- люди з найуразливіших категорій населення (багатодітні, люди з інвалідністю 1-2 групи); 
- внутрішньо переміщені особи, які наразі мешкають у місті.

У кожен набор увійдуть найнеобхідніші, поживні та ситні продукти: макаронні вироби, цукор, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет та печиво. 

Важливо! Для отримання допомоги мешканцям міста Охтирка зі вказаних категорій потрібно до 5 жовтня 2022 року попередньо зареєструватися: зателефонуйте на безкоштовну гарячу лінію Фонду Ріната Ахметова 0 (800) 509 001 або заповніть форму за посиланням https://forms.gle/fzXPjUSYejpAyboe9

Усього в 2022 році для мешканців України буде передано півмільйона наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 13,5 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням https://akhmetovfoundation.org/s/97d0f8