Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Волонтери Гуманітарного штабу Ріната Ахметова доставили адресно 45 тисяч продуктових наборів

13.02.2017

Штаб Ріната Ахметова продовжує доставляти гуманітарну допомогу додому одиноким людям похилого віку та інвалідам. За два з половиною роки волонтери доставили адресно 45 303 набори виживання.

«Адресний довіз допомоги залишається дуже затребуваним. Щодня наші волонтери вирушають за десятками адрес. Ми доставляємо додому продуктові набори тим людям, які не можуть самостійно прийти на пункт видавання і в кого немає близьких, готових допомогти в отриманні гуманітарної допомоги. Це самотні люди похилого віку, інваліди 1–2 групи й тяжкохворі люди, які не можуть самостійно пересуватися», – розповідає Наталя Баришпольська, керівник напряму «Гуманітарна допомога» Штабу Ріната Ахметова.

Адресний довіз гуманітарної допомоги здійснюється у 8 населених пунктах на непідконтрольній території: Донецьку, Макіївці, Ханжонковому, Харцизьку, Єнакієвому, Сніжному, Шахтарську й Торезі. Продукти доставляються раз на 5–6 тижнів.

Щоб подати заявку на адресний довіз гуманітарної допомоги, необхідно зателефонувати на гарячу лінію штабу 0800 509 001. З правилами доставляння продуктів додому можна ознайомитися на сайті Фонду Ріната Ахметова.