Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Вітання Ріната Ахметова з 15-річчям Фонду

15.07.2020

Дорогі друзі!

Цьогоріч Фонду виповнюється 15 років. Багато це чи мало? Якщо подивитися в минуле й оцінити виконану роботу – це багато. Якщо подивитися в майбутнє й оцінити роботу, яку треба виконати, це, звичайно ж, мало.

Це були 15 років дуже складної, але – водночас – дуже важливої та потрібної роботи. Це були 15 років допомоги людям. Допомоги тим, хто її потребує. Допомоги тим, кому крім нас ніхто не допоможе. Допомоги тут і зараз. Ви бралися за найамбітніші завдання: перемогти туберкульоз, допомогти дітям-сиротам знайти люблячу сім’ю, доставити їжу людям похилого віку туди, де йде війна – у наш рідний Донбас. Зараз – ви допомагаєте Україні впоратися з епідемією коронавірусу.

Якщо в мене запитають: «Як це вдається?», я відповім: одна добра справа народжує іншу. Коли людина справою життя вибирає допомогу іншим, світ стає кращим.

Я багато раз говорив і повторю: благодійність – це вміння почути чужий біль. Це велике серце, яке вміє співчувати. І це величезна сила, яка вміє бачити.

Дякую вам за ці 15 років! За ваш професіоналізм і старанність, за вашу самовіддачу та небайдужість.

Від щирого серця бажаю вам, дорогі друзі, здоров’я, миру та процвітання. Пам’ятайте: те, що йде від серця, до серця й доходить. І нехай доля завжди повертає вам вашу доброту та душевне тепло!

З глибокою повагою, Рінат Ахметов