Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Від початку повномасштабної війни гаряча лінія Фонду Ріната Ахметова отримала понад 15 тисяч звернень 

16.04.2022

За 50 днів повномасштабної війни на гарячу лінію Фонду Ріната Ахметова надійшло понад 15 тисяч звернень. Найбільша кількість зареєстрована в тих регіонах, які найбільше постраждали від війни, зокрема це обласні центри та населені пункти Київської, Донецької, Луганської, Харківської та Чернігівської областей.  

Щодня оператори гарячої лінії Фонду приймають сотні телефонних дзвінків щодо евакуації населення до безпечних місць, отримання медикаментів й продуктових наборів жителями найгарячіших точок України (Ізюма, Чернігова, Мангуша, Краматорська та інших), надання допомоги вимушеним переселенцям тощо.    

Важливо відзначити, що, незважаючи на скрутну життєву ситуацію, українці прагнуть піклуватися про тих, хто цього потребує найбільше, а саме про дітей. Так, з 24 лютого 2022 року й дотепер на гарячу лінію Фонду Ріната Ахметова надійшло 171 звернення щодо усиновлення.  

За цей час гаряча лінія об’єднала зусилля понад 320 волонтерів, які невпинно продовжують формувати продуктові набори для людей із різних куточків нашої країни.  

Окремої подяки заслуговують фахівчині гарячої лінії Фонду. Вони – голос і душа організації. Вони, як ніхто інший, вміють почути й розділити чужий біль, адже більшість із них переживають війну вже вдруге. Для них це не просто робота, а справжнє покликання, щире бажання допомогти людям і зробити свій внесок у нашу спільну перемогу.  

0 800 509 001 – це не просто номер гарячої лінії Фонду Ріната Ахметова, це цифри, які вже змінили долі тисяч людей! Дзвінки безкоштовні для абонентів усіх мобільних операторів.