Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Суттєва та необхідна підтримка»: у Херсонській міській лікарні розповіли про допомогу від Фонду Ріната Ахметова

19.04.2023

У Херсонській міській клінічній лікарні імені О. С. Лучанського допомагають мирному населенню та рятують поранених після обстрілів. Один з найбільших у області медзакладів потребував допомоги — і Фонд Ріната Ахметова відгукнувся на заклик, передавши до лікарні близько 10 тисяч одиниць медикаментів. 

Станіслав Дем’яненко — керівник відділу інформаційних технологій та статистичного обліку лікарні, який опікується наявністю, обліком та потребою ліків у закладі. Він зазначив, що перелік найпотрібніших медикаментів формувався з урахуванням цих даних, разом із лікарями та фармацевтами, і є дуже важливим для надання допомоги пацієнтам. 

«Підтримка є суттєвою та необхідною на даний момент, тим більше у регіоні міста Херсон», — прокоментував Станіслав допомогу від Фонду Ріната Ахметова. 

У гуманітарний вантаж від Фонду увійшли життєво необхідні ліки, які допоможуть рятувати пацієнтів: кровоспинні, протизапальні, антибактеріальні, серцево-судинні, антианемічні та інші препарати.

Від початку війни, що триває вже понад дев’ять років, Фонд Ріната Ахметова передав близько 800 тисяч одиниць медикаментів як до закладів охорони здоров’я країни, так і для населення. Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».