Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Спасибі, що допомагаєте людям»: у прифронтовій Яровій родини з дітьми отримали продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова

16.10.2024

Селище Ярова, що неподалік від Лиману Донецької області, з початку вторгнення пережило окупацію, а нещодавно — пожежу, яка сталася у замінованому російською армією лісі. Вогонь пошкодив чимало будинків. Родини із дітьми, які проживають у селищі, отримали продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова.

«Спасибі, що ви допомагаєте людям. Діти ростуть, постійно щось потрібно», — говорить мешканка Ярової Тетяна, яка очікує на сьому дитину.

У Яровій проживає чимало вимушених переселенців, як тих, хто приїхав після 2014 року, так і людей, які нещодавно покинули свої домівки.

«Ми приїхали сюди у 2015 році і ще тоді отримували допомогу від Фонду Ріната Ахметова. Це те, що дійсно необхідно, велика підтримка», — говорить переселенка із Горлівки Ірина.

«Ми привезли допомогу дітям, адже це їх дім, а Донбас — наша Батьківщина. І Фонд Ріната Ахметова буде возити допомогу українцям туди, де вони на неї потребують», — підкреслює Микола Осиченко, амбасадор Фонду, керівник Маріупольського телебачення.

З початку повномасштабної війни Фонд спрямував понад 380 тисяч продуктових наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

З 2014 року Фонд передав для жителів України 13 млн продуктових наборів. Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

За консультацією щодо умов отримання допомоги звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію Фонду 0 (800) 509 001, або пишіть в месенджер Фонду http://m.me/AkhmetovFDU