Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Штаб Ріната Ахметова відкрив пункти видавання допомоги у Красноармійську і Станиці Луганській

06.02.2015

6 лютого, Гуманітарний штаб Ріната Ахметова почав видавати благодійну допомогу у Красноармійську Донецької області й у Станиці Луганській Луганської області. Допомогу можуть отримати переселенці й евакуйовані з міст на лінії вогню, відповідно до затверджених Штабом критеріїв.

У Красноармійську допомогу можна отримати в пункті видавання за адресою: вул. Соціалістична, 22, Управління соціального захисту населення (тер. центр).

Графік роботи пункту: з 8:00 до 16:00, з понеділка до п’ятниці. Звертаємо увагу, що сьогодні, 6 лютого, тільки один день, гуманітарну допомогу видаватимуть у Центрі реабілітації для дітей інвалідів. Уже від завтра допомогу можна отримати в пункті видавання.

За зверненням Красноармійської міської організації Товариства Червоного Хреста України, Гуманітарний штаб Ахметова доставив до Красноармійська 1 500 продуктових наборів для переселенців. 1 000 продуктових наборів роздадуть переселенцям із зони АТО, які вже зареєструвалися в установленому порядку, і ще 500 наборів — для евакуйованих мирних жителів із населених пунктів на лінії вогню: Авдіївки, Пісок, Очеретиного.

«Станом на кінець січня, у Красноармійському районі перебувають майже 15 000 вимушених переселенців, 944 із яких — діти. Останнім часом до нас переїжджають переселенці з Авдіївки, Пісок, Очеретиного, через посилення бойових дій, — коментує ситуацію керівник Красноармійської міської організації Червоного Хреста Людмила Полтавченко. — На цей момент, потреба у продуктових наборах становить 6 000 одиниць. Сьогодні переселенці вже почали отримувати допомогу. Ми вдячні Гуманітарному штабу Ріната Ахметова за надану благодійну допомогу й готовність підтримувати переселенців у ситуації, що склалася».

До кінця лютого Гуманітарний штаб Ахметова доставить до Красноармійська весь необхідний обсяг благодійної допомоги на запит Червоного Хреста для переселенців.

Із 6 лютого також почав свою роботу пункт видавання гуманітарної допомоги Штабу Ахметова у Станиці Луганській. Допомогу можна отримати за адресою: вул. Карла Маркса, 35, ЦСМ.

Заплановано, що пункт буде працювати за таким графіком: з 9:00 до 12:00, понеділок — п’ятниця. У разі загострення ситуації в місті, графік роботи пункту можуть змінити.

Інформацію про роботу пунктів видавання гуманітарної допомоги в цих та інших містах можна отримати за телефоном гарячої лінії Штабу 0 800 509 001 або електронною поштою [email protected]