Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Штаб Ахметова надасть допомогу на лікування постраждалим від обстрілу у Красногорівці

22.06.2016

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова надасть допомогу на лікування та проведення операцій трьом жінкам, які постраждали під час обстрілу у Красногорівці. Про це під час прес-брифінгу в ІА «Українські новини» розповіла координатор Штабу Римма Філь.

«Вночі 20 червня, у результаті прямого влучення снаряда в житловий багатоповерховий будинок були поранені мешканки Красногорівки, 48-ми, 54-х і 76-ти років. Всіх трьох у важкому стані доставили в Мар’їнську центральну районну лікарню (територіально розташована в м. Кураховому). У жінок множинні осколкові поранення голови, тулуба, кінцівок. У пацієнток попереду тривале й дороге лікування. У межах програми «Адресна допомога» Гуманітарний штаб надасть супровід у лікуванні всіх трьох постраждалих», – заявила Римма Філь.

Штаб Ріната Ахметова зв’язався з лікарями, щоб дізнатися, яка допомога зараз необхідна. Для постраждалих закуплять усі необхідні медикаменти й перев’язувальні матеріали для проведення операцій.

За весь час роботи Штабу Ріната Ахметова адресну допомогу на лікування вже отримали 6 269 осіб, зокрема 2 077 дітей.

«Це страшна статистика і, на жаль, лічильник постраждалих від військових дій на Донбасі продовжує фіксувати нові жертви. Упродовж усього збройного конфлікту Штаб Ріната Ахметова надавав і буде далі надавати допомогу пораненим жінкам і дітям», – сказала координатор Гуманітарного штабу.