Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Шахтар» закуповує інсулін для дітей на Донбасі

14.08.2014

Гуманітарний штаб при Фонді Ріната Ахметова і ФК «Шахтар» продовжують надавати допомогу жителям Донбасу. Одна з гострих проблем зараз – гостра нестача медикаментів.

Підліток Андрій Стовпник з Артемівська хворий на цукровий діабет. Для того щоб жити, йому необхідний інсулін. Мати Андрія Оксана звернулася за допомогою до Гуманітарного штабу, після чого родині був доставлений п'ятимісячний запас необхідного інсуліну.

У найкоротші терміни сім'я Стовпників отримала необхідну партію інсуліну. За словами щасливої ​​мами, після цього вони з Андрієм зітхнули з полегшенням.

"У мого сина цукровий діабет першого типу. Раніше ми отримували інсулін за рецептом ендокринолога в центральній міській поліклініці. Але у поточному році нам, на жаль, змогли видати медикамент лише двічі: у травні та червні. Очищений інсулін, який необхідний Андрію, дорогий. і по-справжньому дієвий. Говорячи простою людською мовою, у хворого від нього менше ускладнень. - розповіла мама хлопчика Оксана Скрипік. - Побачивши в «біжучому рядку» по телевізору телефон гарячої лінії Фонду Ріната Ахметова та Гуманітарного штабу, ми вирішили звернутися за допомогою. Ми дуже вдячні за те, що нам і таким же, як ми, допомагають в настільки складній ситуації. в Гуманітарному штабі вислухали нашу проблему, а через кілька днів кур'єр доставив інсулін і необхідні тест-смужки прямо нам додому. У ситуації, що склалась, це дійсно велика допомога".