Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Що ви знаєте про свій емоційний інтелект? Новий ОНЛАЙН-ТЕСТ

25.11.2018

Сьогодні, 27 грудня, психологи Гуманітарного штабу Ріната Ахметова запустили новий онлайн-тест «Що ви знаєте про свій емоційний інтелект?». Питальник допоможе зрозуміти, наскільки успішно ви вмієте керувати своїми емоціями та емоціями інших людей.

Останнім часом про емоційний інтелект говорять дедалі частіше, але для багатьох цей термін залишається невідомим або незрозумілим.

Емоційний інтелект – це здатність людини розуміти й контролювати свої емоції, а також емоції оточуючих. Вважається, що емоційний інтелект куди важливіший чинник для успіху людини, ніж академічний інтелект. Емоційний інтелект дозволяє ефективно впливати на свою й чужу поведінку за допомогою управління своїми емоціями та почуттями, а також емоціями й почуттями інших людей.

Один із чудових наслідків розвитку емоційного інтелекту – зменшення негативних емоцій. Добре розвинений емоційний інтелект дозволяє швидко розібратися з причинами негативних емоцій, оцінити ситуацію і відреагувати на неї розумно, замість того, щоб відчувати негативні емоції тривалий час.

Дізнатися більше і пройти тест.