Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Розпочалася нова літня зміна «Блогер Кемп» від Фонду Ріната Ахметова для дітей, які постраждали від війни

15.07.2024

На Закарпатті у рамках проєкту «Рінат Ахметов — Дітям. Мирний відпочинок дітям України» почалася нова літня зміна. Як і завжди сюди, у «Блогер Кемп», приїхали юні українці віком до 18 років. Їх поєднує спільний досвід: кожний бачив війну зблизька.

Це, зокрема, діти, які втратили батьків під час війни і ті, хто проживає на території, де ведуться активні бойові дії. А ще, це діти з деокупованих територій та ті, які постраждали від бойових дій. Дехто з них пережив незаконне вивезення до росії. Також є діти з прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу, діти опікунів і усиновителів.

Діти потребують якісного відпочинку й оздоровлення та не менш якісного психологічного супроводу. Психологи, які працюють із учасниками чергової зміни, пройшли навчання за програмою «Травма війни», розробленою Фондом Ріната Ахметова.

Зміни «Блогер Кемп» — це завжди яскравий відпочинок із активностями на свіжому повітрі та цікаві майстер-класи із блогерства. Завдяки щоденним творчим заняттям діти здобувають практичні навички, які допоможуть їм краще пізнати себе й обрати власну життєву справу.

За 18 років за програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 млн дітей України. Більше: https://akhmetovfoundation.org/rinat-ahmetov-dityam