Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Рінат Ахметов: Ми допомагали, допомагаємо і допомагатимемо мирним людям 

11.03.2022

Засновник Фонду відповів на запитання Forbes: 
    
Яку допомогу зараз отримує країна та українці?
Мій Благодійний фонд (Фонд Рината Ахметова) допомагає українцям вижити – водою, продуктами, медикаментами, будь-якою допомогою, яку ми можемо дати тут і зараз. А бізнеси SCM допомагають армії та територіальній обороні. Допомагають захищати наш суверенітет, нашу свободу та незалежність. Допомагають перемогти.

Ми допомагаємо насамперед Україні та українцям. Як я вже сказав: ми допомагали, допомагаємо і допомагатимемо мирним людям. І ми допомагатимемо нашій армії та територіальній обороні зупинити військову агресію проти нашої країни.

Які міжнародні зв'язки використовують впливові українці?
SCM – міжнародна компанія. І кожен наш співробітник зараз використовує всі свої зв'язки та можливості, щоб доносити нашим міжнародним партнерам правду про те, що гинуть та страждають мирні українці, про те, яка трагедія відбувається у нашій країні.

Як працює ваша компанія у цей час?
У воєнний час наша компанія працює у воєнному режимі. Зараз наша головна мета – допомогти українцям вижити та вистояти.

Яке майбутне чекає на Україну?
Я в Україні й не збираюся нікуди їхати. Живу я зараз із тими самими почуттями, що й кожен українець – в очікуванні, що війна в нашій країні закінчиться нашою перемогою. І ми зможемо почати відновлювати нашу країну, щоб зробити її щасливою та успішною. Зі свого боку я не пошкодую ні сил, ні коштів.