Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Психологічна реабілітація та відпочинок: Фонд Ріната Ахметова запрошує дітей віком 8–16 років до літнього табору

14.06.2022

Фонд Ріната Ахметова оголошує про старт нового сезону проєкту «Рінат Ахметов — Дітям. Мирне літо дітям України». Його мета —  допомогти юним гостям літнього табору пройти психологічну реабілітацію та повноцінно відпочити.

Під час двох змін (17-30 липня та 31 липня - 13 серпня) з дітьми працюватимуть досвідчені психологи, які пройшли навчання за курсом «Травма війни». Фахівці навчать дітлахів долати стрес і страхи, спричинені війною. Діти опанують дієві техніки, які допоможуть бути згуртованими, вірити в себе і своє майбутнє, незважаючи на обставини. А ще на гостей табору чекають цікаві майстер-класи, ігри й нові друзі.

Цьогоріч за рекомендацією психологів у проєкті можуть брати участь і дорослі представники дітей (батьки, близькі родичі, законні та тимчасові опікуни). Також за бажанням дітей та за умови згоди дорослих, діти можуть перебувати в таборі самостійно під постійним наглядом вожатих та психологів.

Табір розташовано у Хмельницькій області. З метою безпеки локація не розголошується.

До літнього табору запрошуються:
• діти, які стали сиротами за час війни;
• діти з Маріуполя, які довгий час були під окупацією;  
• діти з прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу;
• діти опікунів і усиновителів;
• діти, які постраждали від бойових дій.
 
Заявки на участь можна подати до 10 липня 2022 року за телефоном гарячої лінії Фонду 0800 509 001 або в онлайн-форматі, заповнивши реєстраційну форму за посиланням https://cutt.ly/kJ8Mt9R

Участь у проєкті є безкоштовною.

Сьогодні Рінат Ахметов — єдиний благодійник в Україні, який системно й масштабно допомагає дітям. За час існування цього проєкту професійну психологічну допомогу та оздоровлення отримали понад 4500 дітей зі всієї країни.

Більш детальну інформацію про проєкт читайте на сайті Фонду http://akhmetovfoundation.org