Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Президент ФК «Шахтар» Рінат Ахметов привітав усіх вболівальників із новорічними святами

31.12.2019

Дорогі вболівальники «Шахтаря», дорогі друзі!

Позаду насичений і цікавий, сповнений емоцій 2019 рік. Він запам’ятається нам безліччю яскравих подій, і без сумніву займе важливе місце  в історії клубу та в пам’яті кожного з нас. У році, що минає, «Шахтар» втретє поспіль домігся золотого дубля – виграв Чемпіонат і Кубок України і вийшов у весняну частину Ліги Європи УЄФА, залишившись єдиним представником країни в єврокубках.

У 2019 році ми, як і раніше, були вірні своїм традиціям, були амбітними, продовжували розвиватися й удосконалюватися. У «Шахтар» прийшов новий головний тренер і відразу кілька молодих талановитих гравців. Вірю, вони зроблять наш клуб сильнішим, і кожен із них зробить свій внесок у наші майбутні успіхи.

У новому десятилітті ми ставимо перед собою найамбітніші цілі. «Шахтар» так само хоче перемагати у кожному матчі й кожному турнірі. Ми всі так само хочемо піднімати над головою найпрестижніші трофеї і тримати в руках тільки золоті нагороди на радість вам, нашим найвірнішим і найкращим вболівальникам!

Я впевнений, у 2020 році футболісти та тренери зроблять усе, щоб радувати всіх нас гарною грою та дарувати яскраві враження. Нехай цей рік стане роком великих перемог і нових звершень. Нехай цей рік стане роком гордості за рідний клуб!

Друзі, я вітаю вас і ваших близьких із прийдешнім Новим роком! Нехай він кожному з вас принесе здійснення найголовнішого та найважливішого бажання! Миру вам, здоров’я і добробуту.

Зі святом! З Новим роком!

З глибокою повагою,

президент ФК «Шахтар»

Рінат Ахметов