Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Шановні колеги, дорогі друзі!

05.12.2018

Щиро вітаю вас із Міжнародним днем волонтера! Вас і всю Україну – насамперед із тим, що волонтери в нас є і в найважчі хвилини вони поруч.

Кого називають волонтером? Людину, яка поспішає на допомогу тому, хто її потребує. Тому, хто слабший. Тому, хто інакше не виживе. Волонтери завжди потрібні, а з моменту конфлікту на Донбасі  незамінні.

Незамінним для моїх земляків у важкі роки став і Гуманітарний штаб. П’ять тисяч волонтерів щодня допомагали людям вижити, рятували життя, везли їжу та ліки. Допомагали, допомагали, допомагали. І сьогодні всі знають: завдяки їхній героїчній роботі вижив понад мільйон людей.

Мільйон врятованих життів – це не просто цифра, це людські долі. Це боротьба за кожну людину – кожен день, кожну годину, кожну хвилину. Це сердечне тепло, яким зігрівали волонтери тих, хто втратив надію. Це діти, жінки та люди похилого віку, які вижили. І це найбільша цінність!

Сьогодні я кажу вам усім, дорогі друзі, красно-красно дякую! За мужність, за безстрашність, за людяність, за те, що чужий біль для вас став власним. За те, що своїм теплом, своїм співчуттям, своєю любов’ю ви наближаєте мир в Україні.

Дякую вам за минуле, за сьогодення й за майбутнє! За все, що вами вже зроблено. За те, що ви робите зараз. І за те, що завдяки вам ще обов’язково буде зроблено!

Зі святом! З Днем волонтера!

З глибокою повагою,

Рінат Ахметов