Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Постраждалим в Українську Штаб Ахметова надає допомогу продуктами і ліками

18.01.2016

18 сім’ям в Українську, які залишилися без житла внаслідок вибуху побутового газу в багатоквартирному будинку, Штаб Ріната Ахметова доставив продуктові набори. Понад 50 наборів отримали мешканці зруйнованого під’їзду і двох сусідніх. Також набори для мам, які годують груддю, отримали сім’ї, у яких є малюки до 35 місяців.

Ще 10 продуктових наборів волонтери Штабу передали для організації гарячого харчування на пункті обігріву МНС, організованого й розташованого у дворі постраждалого будинку.

«Люди залишилися, власне кажучи, на вулиці. Хтось спав у машині, хтось перебував у наметі. Люди практично не відходять від будинку. Поки тут є організована польова кухня, ці набори дуже знадобляться», — розповіла Юлія Малахова, Координатор мобільних бригад видавання Штабу Ахметова.

Нагадаємо, 15 січня в Українську Донецької області стався вибух побутового газу у квартирі багатоповерхового будинку. Унаслідок вибуху загинули 2 дітей, ще 3 особи дістали важкі опіки і травми. Без житла залишилися 18 сімей. 5 квартир зруйновано повністю, ще 13 сильно пошкоджено.

Трьох постраждалих, 2 жінок і 8-річну дівчинку, санавіація доставила з місцевої лікарні у Краматорський опіковий центр. Штаб Ріната Ахметова надає їм першу допомогу в лікуванні. Сьогодні до Краматорська доставлять партію необхідних медикаментів