Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Понад 600 маріупольських школярів уже пройшли заняття у групах із психологами Штабу Ріната Ахметова

06.03.2015

Станом на 6 березня, понад 600 школярів Маріуполя відвідали групові розвивальні заняття з психологами Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Цього тижня заняття із психологічної підтримки почалися ще у 8 школах міста.

Психологи проводять групові діагностичні заняття в ігровій формі зі школярами різного віку, починаючи з 1 класу. Паралельно проходять консультації з дітьми індивідуально, якщо в цьому є потреба.

Нагадаємо, заняття із фахівцями психологічної служби Гуманітарного штабу Ріната Ахметова в Маріупольських школах почалися в лютому 2015 року. Першими розвивальні групи пройшли учні зі школи № 5, яка розташована в мікрорайоні «Східний», і серйозно постраждала під час обстрілу міста 24 січня.

У планах психологічної служби Штабу Ахметова провести такі заняття для ще 5000 дітей у Маріуполі. Також найближчим часом у Донецьку на стадіоні «Донбас Арена» розпочне роботу Центр психологічної допомоги Гуманітарного штабу. Там психологи будуть проводити групові розвивальні заняття та консультації з дітьми.