Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Перший етап допомоги: переселенці в центрі «Я — Маріуполь» у Дніпрі отримали 7,2 тисячі гігієнічних наборів від Фонду Ріната Ахметова

02.10.2022

Фонд Ріната Ахметова в рамках співпраці з дніпровським центром підтримки переселенців «Я — Маріуполь» завершив перший етап гуманітарної допомоги. За цей час гігієнічні набори від Фонду отримали 7,2 тисячі людей, які знайшли прихисток у Дніпрі.

До кожного переданого набору увійшли найнеобхідніші засоби особистої гігієни: зубні щітки та паста, туалетне мило, шампунь, гелі для душу та пральний порошок.

Нагадуємо, що крім гуманітарної допомоги, маріупольці можуть отримати в хабі кваліфіковану психологічну підтримку. З дорослими та дітьми в центрі працюють досвідчені психологи Фонду Ріната Ахметова. Вони проводять для переселенців як індивідуальні консультації, так і групові заняття.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 13,5 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням https://akhmetovfoundation.org/news/dopomoga-rinata-ahmetova-ohopyla-ponad-13-5-milyona-meshkantsiv-ukrainy