Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Перші продуктові набори Фонду Ріната Ахметова видали у Покровську

16.03.2022

Перші продуктові набори Фонду Ріната Ахметова видали у Покровську. Адресна допомога призначена для внутрішньо переміщених осіб із гарячих точок регіону. В першу чергу - для евакуйованих із Волновахи.

Зокрема, гуманітарну допомогу отримали переселенці у Білозерській, Добропільській, Мирноградській, Новогродівській, Покровській, Селидівській, Курахівській міських територіальних громадах. А також у Шахівській та Криворізькій (Покровський район) сільських територіальних громадах.

До складу наборів входять продукти першої необхідності, зокрема: борошно, макарони, цукор, тушковане м‘ясо, паштет і печиво.

- Фонд Ріната Ахметова та компанія Метінвест одними з перших включилися у роботу. Окрім допомоги волонтерами та транспортом є ще продуктові набори, які сьогодні дуже потрібні нашим переселенцям. Дуже дякую Фонду Ріната Ахметова, - сказав Руслан Требушкін, міський голова Покровська.

Загалом Фонд Ріната Ахметова передає 100 тисяч продуктових наборів для мешканців Східної України.

Допомога надається у рамках програми «Рінат Ахметов – Порятунок життів». За 16 років роботи Фонд Ріната Ахметова допоміг вижити 8 млн. осіб, із них 3.5 млн. були врятовані на Донбасі.