Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ОСТЕРІГАЙТЕСЯ ШАХРАЇВ!

09.11.2016

На адресу Гуманітарного штабу надійшло повідомлення про спробу шахрайства. Цього разу нам зателефонували з Мирнограда (Димитров). Пенсіонерка Олена Вікторівна повідомила, що шахраї, відрекомендувавшись працівниками Штабу, настійно просили її переказати 810 грн. У відповідь на це вона нібито мала отримати 8100 грн.

На щастя, Олена Вікторівна не повірила шахраям і звернулася за роз’ясненнями на гарячу лінію Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Оператори гарячої лінії пояснили, що дзвонили їй люди не є нашими співробітниками, а Штаб ніколи не збирав грошові кошти.

За результатами звернення, юристи Гуманітарного штабу подали заяву в поліцію.

У зв’язку з цим, нагадуємо: вся допомога Гуманітарного штабу Ріната Ахметова надається виключно БЕЗОПЛАТНО. Штаб ніколи не збирав і не планує збирати кошти. Діяльність Штабу фінансується виключно Рінатом Ахметовим.

Гуманітарний штаб надає допомогу мирним жителям Донбасу із серпня 2014 року. У своїй роботі Штаб керується нормами законодавства України, принципами прозорості та нейтральності.

У разі якщо вам пропонують переказати гроші на «рахунок» Гуманітарного штабу, просимо негайно звертатися до правоохоронних органів, а також повідомляти про це на нашу гарячу лінію 0 800 509 001.