Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Оновлені набори виживання від Штабу Ріната Ахметова вже почали отримувати в Донецькій області

12.05.2015

Із 12 травня мирні жителі Донецької області, які проживають у Донецьку та Макіївці, почали отримувати оновлені набори виживання від Штабу Ріната Ахметова. В інших містах на непідконтрольних територіях нові набори будуть видаватися в міру доставляння на пункти видавання.

Продукти в новому наборі відповідають усім нормам якості й мають необхідну калорійність. Проблемні тушонка й кілька замінили курячим паштетом і сардинами в олії, а перлова крупа — горохом. Крім цього, до наборів включено сіль. Набір важить 12 кілограм.

Нові набори з 12 травня видають у 10 пунктах видавання допомоги Штабу Ріната Ахметова в Донецьку й у 5 пунктах у Макіївці. Гуманітарну допомогу отримують мирні місцеві жителі найбільш соціально незахищених категорій: матері-одиначки, інваліди, багатодітні батьки, пенсіонери від 60 років і старші та інші.

У травні Гуманітарний штаб Ріната Ахметова планує доставити на Донбас 350 тисяч оновлених наборів виживання для дорослих і 42 тисячі дитячих наборів для мирних жителів Донецької й Луганської областей.