Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Олександр Вишняков: Автоколону зупинено, але мирні жителі Донбасу й далі отримують продукти від Штабу Ахметова

03.06.2015

Автоколону з продуктами від Гуманітарного штабу Ріната Ахметова для мирних жителів Донбасу, яка вранці 3 червня вирушила з Дніпропетровська до Донецька, було зупинено на виїзді з Дніпропетровської області.

«Сьогодні через загострення бойових дій у районі Курахового й Мар’їнки пункт пропуску закрито. Гуманітарний штаб вимушено зупинив колону в Павлограді. Рішення про поновлення руху буде прийнято, щойно відкриються блокпости і зникне загроза безпеці. На пунктах видавання в Донецьку, у безпечних районах, і в інших містах Донецької області триває безперебійне видавання наборів виживання від Штабу Ріната Ахметова. Нинішнього запасу продуктових наборів у логістичному центрі Штабу на «Донбас Арені» вистачить до понеділка», — розповів Олександр Вишняков, керівник напряму «Гуманітарна допомога» Штабу Ріната Ахметова.

Сьогодні до Павлограда виїхав директор Гуманітарного штабу Григорій Колдунов, який на місці прийматиме оперативні рішення про поновлення руху колони, і буде супроводжувати вантаж на всьому маршруті до Донецька.