Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Нові анкети дітей-сиріт розміщено на порталі «Сирітству – ні!»

30.12.2015

Служба у справах дітей Херсонської облдержадміністрації надіслала на портал «Сирітству – ні!» нові анкети дітей, що чекають на усиновлення.

Данііл – здоровий хлопчик, йому ще не виповнилося і року. Малюку дуже потрібні мама і тато. Денису – 2 роки. Хлопчик тільки нещодавно потрапив до дитячого будинку і дуже потребує батьківської турботи.

Двоє братів Валентин і Антон також хотіли б разом виховуватись у прийомних батьків.

Ми шукаємо батьків-вихователів і для цілої сім’ї дітей – сестричок і братів – Наталії, Олі, Сергія, Віталія, Анжели, Толі, Віті, Володі.

Кандидати на усиновлення, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися за додатковою інформацією до спеціалістів служби у справах дітей Херсонської обласної державної адміністрації за номером тел.: (0552) 49-20-79.

Більше анкет ви можете переглянути в базі даних порталу, де зібрана найповніша інформація про дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування з усіх регіонів України.

Всеукраїська гаряча лінія для усиновителів: 0 800 50 14 14 (Дзвінки для абонентів усіх мобільних операторів та стаціонарних телефонів безкоштовні).

Отримати он-лайн консультацію можна за адресою: [email protected]
Слідкуйте за нашими оновленнями в мережі facebook.

СИРІТСТВУ – НІ!