Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Найбільший національний оператор зовнішньої реклами «РТМ-Україна» долучився до боротьби з туберкульозом

27.03.2014

До Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, який щорічно відзначають 24 березня, найбільший національний оператор зовнішньої реклами «РТМ-Україна» долучився до проведення інформаційної кампанії проти туберкульозу, розміщуючи безкоштовно постери на залізничних вокзалах великих міст України.

 

Матеріали були виготовлені в рамках широкої інформаційної кампанії програми «Зупинимо туберкульоз в Україні», яку реалізує фонд Ріната Ахметова «Розвиток України». Метою цієї кампанії є актуалізація в суспільстві проблеми туберкульозу, інформування населення про симптоми цієї соціально небезпечної хвороби та заклик вчасно звернутися до лікаря. Також постери інформують про наявність безкоштовної Всеукраїнської гарячої лінії з питань туберкульозу 0 800 503 080 та порталу www.stoptb.in.ua.

 

Інформація буде безкоштовно розміщена протягом березня-квітня 2014 року на залізничних вокзалах Києва, Донецька, Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Львова, Одеси, Севастополя на 44 площинах.

 

«Протягом 7 років фонд реалізує програму «Зупинимо туберкульоз в Україні». Засновник фонду Рінат Ахметов поставив нам завдання побороти епідемію цього захворювання. Тому ми працюємо системно: покращуємо діагностику, якість послуг у протитуберкульозній сфері, управління, а саме – моніторинг та оцінку, підвищення кваліфікації лікарів, навчання. Що стосується діагностики, то в рамках програми фонд забезпечує лабораторії сучасним обладнанням, навчає лікарів роботі на ньому, впроваджує телемедицину. Також ми вважаємо важливим інформування населення про проблему туберкульозу, основні симптоми, необхідність звернутися до лікаря при їх виникненні. Адже важливо, щоб українці розуміли, що своєчасна діагностика та лікування – запорука одужання. Ми вдячні представникам бізнесу, які долучаються до нашої ініціативи та безкоштовно розміщують інформаційні матеріали. Таким чином вони показують свою соціальну відповідальність», – зазначила Марія Маковецька, керівник відділу адвокації, комунікації та соціальної мобілізації фонду Ріната Ахметова.

 

«В соціальних кампаніях, до яких долучається «РТМ-Україна», для нас важливий їх справжній ефект, конкретний результат, — говорить PR-директор «РТМ-Україна» Тетяна Денисюк. — На залізничних вокзалах ми спостерігаємо великий пасажиропотік, причому аудиторія пасажирів постійно змінюється, кожного дня соціально значуще повідомлення фонду «Розвиток України» бачать нові люди, завдяки чому зростають показники охоплення, тобто кількість поінформованих громадян. Ми одразу зрозуміли, що наша рекламна мережа на залізничному транспорті може бути тут корисною і вдячні фонду «Розвиток України» за можливість долучитися до такої гідної справи, якою є програма «Зупинимо туберкульоз в Україні».