Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Набори виживання отримали жителі Красногорівки

23.07.2019

Сьогодні бригади мобільної видачі Фонду Ріната Ахметова працюють у місті Красногорівка Мар’їнського району Донецької області. Продуктову допомогу отримала також сім’я Іваницьких. Валентина Іванівна і Володимир Йосипович – самотні пенсіонери. Дітей у них нема, допомогти нікому. Але коли на Донбасі почався збройний конфлікт, знайшлися добрі люди, які запропонували подружжю переїхати з квартири в будівлі пожежної частини, котру вони орендували в міської адміністрації, до приватного будинку.

– Тоді бойові дії тільки починалися, і ми думали, що в будівлі пожежної частини жити небезпечно, адже адміністративні будівлі часто найпершими потрапляють під обстріл. Так і сталося. Щойно ми з’їхали, будівлю розбомбили, – розповідає Валентина Іванівна.

У новому будинку, який їм надали знайомі, жінці простіше доглядати за чоловіком – Володимира Йосиповича паралізувало після інсульту.

– Так і живемо. Зараз особливо складний період, і допомога Ріната Ахметова для нас просто безцінна! Продуктові набори від його Фонду рятують нас, – каже пенсіонер.

Допомога Ріната Ахметова доставляється в 94 населені пункти прифронтової зони й уздовж лінії зіткнення. Мешканцям 87 сіл і селищ набори виживання привозять бригади мобільної видачі Фонду. Ще в семи містах і селищах Донбасу допомога Ріната Ахметова розподіляється в стаціонарних пунктах видачі.