Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Набори виживання сьогодні отримали жителі семи сіл і селищ

12.03.2019

12 березня бригади мобільної видачі Фонду Ріната Ахметова працюють у Мар’їнському районі. Набори з найпотрібніших продуктів до кінця дня отримають найбільш нужденні мешканці селищ Новомихайлівка, Парасковіївка, Славне, Зоряне, Желанне 1, Желанне 2 і Олександропіль.

Серед одержувачів допомоги Фонду – подружжя Бородіних із Зоряного. Ніна Іванівна та Віктор Іванович зіграли весілля майже півстоліття тому, за роки спільного життя пройшли через багато випробувань. Але найважчі часи настали на пенсії.

– Коли внучці Даринці було три роки, вона осиротіла, ми взяли дочку нашої дитини під опіку і стали їй батьками, – розповідає Ніна Іванівна. – Здавалося, що страшне позаду, але потім почалися обстріли…

Щоб не втратити ще й Даринку, літні люди цілодобово ховалися з онукою в підвалі. Наразі Дарині вже 11 років. Сім’я виживає за кошт соціальних виплат та підсобного господарства.

– Ну й, звичайно, дуже допомагає Рінат Ахметов, дякуємо йому за це, – додає Віктор Іванович.

За роки бойових дій на Донбасі Фонд Ріната Ахметова видав понад 12 мільйонів продуктових наборів. Для багатьох одержувачів ця допомога була й залишається єдиним шансом вижити.